Algemene Vergadering 16 februari

[ENGLISH] [FRANCAISHierbij hebben we het genoegen u uit te nodigen op de Algemene Vergadering van JEF-België die zal plaats vinden op zondag 16 februari om 15u in Brussel. Ter herinnering, als lid van de Europese Beweging België jonger dan 35 jaar beschikt u automatisch over het lidmaatschap van JEF België.

Het zou handig zijn mocht u uw aanwezigheid op de Algemene Vergadering onderaan bevestigen. De personen die zich wensen kandidaat te stellen voor de verkiezingen van het Federaal Comité kunnen hun kandidatuur stellen op de Algemene Vergadering zelf. De personen die zich wensen kandidaat te stellen voor de verkiezingen van het Bureau dienen dit ten laatste op 10 februari 2014 kenbaar te maken in het onderstaande formulier. Ik dank u bij voorbaat voor uw aanwezigheid op de Algemene Vergadering.

 *Indien je lid wil worden van JEF België, klik dan HIER

Picture GA

JEF België wilt JOU!

JEF België is op zoek naar een nieuw bestuur! Schrijf je hieronder in voor de Algemene Vergadering en stel je misschien zelfs kandidaat voor het bestuur van JEF België!

16 februari nadert met rasse schreden en daarmee ook het einde van het mandaat van het huidige bestuur van JEF België. Dat betekent ook het einde van een intensief jaar van federalistische acties, promotie, vertegenwoordiging, discussie, en uiteraard de voorbereidingen en de kick-off van de campagnes rond de Europese verkiezingen. Op 16 februari wordt er dus een nieuw bestuur voor JEF België verkozen tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering.

Dit jaar gaat zeker en vast een heel interessant jaar worden. De Europese verkiezingen van 25 mei worden als een heel beslissend moment in de Europese geschiedenis beschouwd. Welk Europa willen we? Komen we dichter bij een (meer) federale unie, of worden de eurosceptische stemmen luider? Hoe pakken we de uitdagingen aan tegen die Europa deze dagen aan moet? Het huidige bestuur van JEF België, de lokale secties en andere JEF’fers waren al heel erg bezig met de voorbereiding en planning van verschillende activiteiten en evenementen rond de Europese verkiezingen. Wil JIJ deel zijn van het team dat deze plannen uitvoert? Wil JIJ de stem van JEF laten horen in de run-up naar de Europese verkiezingen? Wil JIJ de verkiezingscampagne vorm geven? Uiteindelijk zijn wij, de jongeren, diegene die moeten leven in het Europa van morgen. En dat stopt niet met de verkiezingen van 25 mei… Geïnteresseerd? Stel je dan zeker kandidaat voor het nieuwe JEF België-bestuur!

JEF België is een bi-linguale en politiek pluralistische organisatie, wat betekent dat het helemaal niet uitmaakt welke taal je spreekt of wat je politieke voorkeur is. Onze visie voor de toekomst is Europees. We ondersteunen een federaal, constitutioneel en democratisch Europa van burgers gebaseerd op het subsidiariteitsbeginsel en de rule of law. Schrijf je hieronder dus in om mee vorm te geven aan het volgende JEF België-bestuur.

Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te zien op 16 februari!

Conny Hoffmann
Voorzitster JEF België