Oproep voor Politiek Secretaris

JEF België is momenteel op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde en enthousiaste politieke secretaris om hun nationaal bureau te versterken tot het einde van zijn mandaat (februari 2014).

Waaruit bestaat het takenpakket van de politieke secretaris?

Samen met Goele Janssen zul je trachten het idee van een beter, democratischer en federaal Europa te promoten binnen en buiten onze ‘landsgrenzen’. Zie je het zitten om het debat aan te gaan met JEF’fers en niet-JEF’fers? Zie je het zitten om deel uit te maken van het JEF België bestuur dat in de aanloop naar de Europese verkiezingen meer dan ooit het Europese federalisme wil promoten? En zie je het zitten om je kennis met ons te delen en/of om vele nieuwe zaken bij te leren?

Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen voor de functie van politiek secretaris van JEF België! Dit doe je simpelweg door je naam, adres, talenkennis en een korte motivatie door te sturen naar candidate@jefbelgium.eu voor vrijdag 25 oktober (in het Nederlands, Frans of Engels). Indien je nog vragen hebt, aarzel dan ook niet om ons deze door te mailen. De verkiezingen zullen plaatsvinden op zondag 27 oktober tijdens de Algemene Vergadering in Brussel. Voor meer informatie over de Algemene Vergadering, klik HIER.

En français. In English.