Uitnodiging JEF België Training Days

[Français] [English]

JEF België nodigt jullie uit voor haar jaarlijkse ‘Training Days’ te Namen van 28 februari tot 2 maart 2014!

Fotograaf: David Pauwels

Twijfel niet en meld je HIER aan voor de JEF België Training Days!

2014 wordt een belangrijk jaar voor België, de Europese Unie, en, voornamelijk, voor ons – de burgers. Met drie verkiezingen in hetzelfde jaar, zelfs op hetzelfde moment, kan het politiek landschap drastisch wijzigen. Om ervoor te zorgen voor een positieve verandering, is het aan de jongeren om duidelijk te maken wat belangrijk is voor onze toekomst.

Daarom vinden we het enorm belangrijk om onze Europees gezinde, maar kritische, visie te kunnen verdedigen tijdens de verkiezingscampagne. Dat is waar onze Training Days om zullen draaien: leer bij over hoe een campagne te voeren, leer beter debatteren en je (Europese) boodschap over te brengen. Interactie en het uitwisselen van ideeën tijdens onze activiteiten dragen we hoog in het vaandel. Dat wil ook zeggen dat we JOU nodig hebben!

Picture NamurNa eerdere edities in Luik, Antwerpen en Brussel, zal de editie van 2014 plaatsvinden in de hoofdstad van Wallonië: Namen! We starten vrijdagavond en gaan door tot en met zondagnamiddag. Beginnen doen we met enkele sociale activiteiten als voorbereiding voor het meer serieuze, maar interactieve, werk op zaterdag door te focussen op de Europese verkiezingen. Zondag staan er activiteiten rond “activisme en engagement” op het programma.

JEF België is een jonge en dynamische organisatie. De ‘Training Days’ staan dan ook open voor elke jonge Europeaan. Ben je een nieuwkomer of al langer lid van organisaties zoals de Europese Beweging, UEF of JEF Europa? Ben je Belg of niet? Iedereen is welkom. Niet enkel omdat we nieuwsgierig zijn naar jullie ideeën en input, maar ook omdat we – als federalisten – er veel plezier in hebben om mensen met een verschillende achtergrond samen te brengen. Hou er echter wel rekening mee dat we jammer genoeg  geen reisvergoeding kunnen voorzien.

  • Waar en wanneer: 28 fedruari – 2 maart 2014 in Namen; van vrijdagavond tot zondagmiddag
  • Wie: Europese jongeren met een interesse in Europa
  • Hoe: Via interactieve sessies, presentaties en brainstorms met ervaren en nieuwe leden, experten en jezelf!
  • Deadline applicatie: De deadline om je applicatie in te dienen is woensdag 19 februari om 12u00. Later in die week ontvang je een e-mail van ons met meer informatie.
  • Prijs: SLECHTS 30 euro voor leden van JEF of de Europese Beweging België en 40 euro voor niet leden. Deze bijdrage dekt alle kosten (accomodatie voor twee nachten, maaltijden, materiaal,…), behalve de reiskosten en uitgaven in het Naamse nachtleven. Deelnemers die geen accomodatie wensen, betalen 20 euro (30 euro voor niet leden). Deelname aan de training days is gratis voor diegene die deelnemen aan de verkiezingsactiviteiten als jeugdambassadeurs. Voor meer informatie over deze activiteiten, klik je HIER voor de Nederlandstalige versie en HIER voor de Franstalige.

Tot in Namen!

JEF België  – info@jefbelgium.eu

Twijfel niet om HIER je applicatie in te dienen voor de JEF België ‘Training Days’!